2013. szeptember 1., vasárnap

Augusztusi haul

Szaisztok!A mai poszt egy haul lesz,amiben megmutatom az augusztusi szerzeményeimet.Egyébként van egy pár sulis cucc is amit kaptam,de ezeket nem mutatom meg csak a ruhákat meg az ilyen egyéb dolgokat :D

Az első két dolog két Avonos termék.Én msot előszőr rendeltem az Avontól egyébként.Az első egy cseresznyefa virágos testpermet.Jó illata van,bár elég kicsinek találtam a kiszerelést de lehet,hogy csak azért,mert a többim az 250 ml-es.Ez 630 Ft körül volt.A másik egy körömlakk,mégpedig egy pelyhes lakk,amit ők opálosnak neveznek.Nem olyan pelyhes,mint az Essence night in vegas-ja,ez inkább olyan fólia darabos.Az ára akciósan 999 Ft volt.



Az Essence 350 Ft-os akcióján két terméket sikerült beszereznem,egy nuda glam-es körömlakkot a 08-as peach&cream árnyalatban,valamint egy stay with me szájfényt a 01-es me&my icecream-et.Nem tudom ezt miért viszik ki,ugyanis imádnivaló színe van.



Egy másik Essence termék ez a korrektor,ez a kedvencem,már a harmadikat használom.Ez olyan 650 Ft körül volt.


Mikor olvastam a Flormar új lakkjairól rögtön tudtam,hogy kell szereznem belőlük.Egy ilyen lakkra már rég vágytam úgyhogy rögtön meg is vettem.Ez az icy top IT02-es.Az ára 690 Ft volt.


Mint már mondtam Mickey egér fej mániám van,így ebay-ről megrendeltem ezt a cuki kis fülbevalót.400 vagy 500 Ft körül volt ingyenes szállítással,és kb 26 nap alatt ért ide.


Mickey egér mániám másik darabja ez a pulcsi a C&A-ból.Sima homokszínú hosszú ujjú,rajta rengeteg Mickey fejjel.Ez 3990 Ft volt.


A következő hely a Victoria's Secret ami sajnos nálunk nincsen.Ennek van egy sztorija,a lényeg az,hogy nagyon szerettem volna egy testpermetet onnan,erre a nagynéném férje aki most jött haza Dubai-ból(akiknél kin voltunk látogatóba) hozott nekem ajándékba kettőt miután írtam neki :) Átküldtem a képet azokról amelyikek tetszettek és szagolja meg melyik a jobb.


Elkérte nekem mindkét zacskót,a simát,és a PINK-es változatot is amihez adtak ilyen kis cuki csomagolópapírt is ajándéka.Anyukám vásárolt ott mikor kint voltunk neki a sima zacskóba is raktak csomagolópapírt csak nem mintásat hanem rózaszínt.(Ezt nem tudom minek mondtam el de jól esett).A lényeg,hogy a pöttyökkel és a kutyákkal nagyon cuki-muki.


Íme a két tespermet.Az egyik a fresh&clean amiről küldtem is róla neki képet,a másik pedig a legújabb kollekcióból a ready to party.Mindkettőnek iszonyat jó illata van,és a csomagolásukért is oda vagyok.Egyébként darabjuk 85 dirham,azaz átszámolva kb 5100 Ft.Nekünk elég sok pénz érte,de gondolom az araboknak meg se kottyan.



A H&M-be a dolgok kétszeri vásárlás eredményei.Előszőr ezt a farmert vettük.Ez egy super skinny jeans,imádom ezeket a farmerokat.Egy ilyenem már van csak más színe.Ez 5990 Ft volt.


A második vásárlás alkalmával vettünk két csomag trikót vagy top-ot,kinek,hogy tetszik.Csak az egyikről van kép mivel a másikat már használtam.Az egyébként egy fehér és fekete páros volt.A két darab pedig 1990 Ft-ba kerül.


Titokzoknira is szükségem volt ugyanis a rövidszárú cipőimből még a bokazokni is kilátszik.A csomagban három pár volt,az egyiket már használtam(a feketét) ezért nincs rajta a képen.Az zoknik elején pedig nagyon cuki kis egér arc van.Egy csomag ára 1490 Ft volt.


Hazajött még két körömlakk is,ezeknek darabja 390 Ft volt.Az egyik egy menta színű a másik pedig egy glitteres.


És abban a szent percben mikor éppen fotóztam megérkezett hőn áhított unikonisom.Dubaiban láttam ilyet csak beszélőben,és annyira megtetszett,hogy rögtön keresni kezdtem a neten egy olcsóbb után.Egyébként ez a plüss a Gru-ból van,ő Agnes unikonisa.Találtam is egy viszonylag olcsót,így meg is rendeltem.Ingyenes szállítás volt így kicsit sokáig tartott mire megérkezett de megérte.Annyira de annyira cuki meg édes és puha.Egyébként 56 cm.Ééés Fluffy a neve :D


Tudom-tudom.Lehet ennyi idősen dedós de mást is láttam már unikornissal ilyen korban,sőt idősebben.Pl Stilababe09-nek is van egy unikonis plüsse.


Az utolsó pedig egy új Converse a Legendsből.Mikor beléptem megláttam a polc legtetején:


Rögtön beleszerettem.Annyira cuki,ilyen epres-rózsaszín színe van fehér pöttyökkel.Tényleg nagyon-nagyon édes.IMÁDOM.Az eredeti ára 20990 Ft,de volt rá 20% kedvezmény,így 16000 valamennyi volt.


Noss,ez volt az én Augusztusi haul-om,kipurcantam mire megírtam.A nyár nagyon gyorsan elment,hihetetlen,hogy kezdődik a suli :(

4 megjegyzés: