2013. szeptember 26., csütörtök

OPI-Neon revolution:Pink outside the box

Egyik nap a Müllerben jártam és láttam(hah,ez rímel :D),hogy az OPI Oz-os kollekciójából leakciózták 1500Ft-ra a körömlakkokat.Gondoltam akkor a mini szett is biztos le van,ezért megnéztem és tényleg le volt!Mellette ott csücsült a neon revolution mini szett is,amit már régebben is néztem de 6000Ft-ot nem akartam adni érte.Megnéztem ennek is az árát,hátha..és igen!Az oz-os mini szett 1990Ft volt ez pedig 2990Ft így rögtön le is kaptam a polcról az utolsót.

Összesen 6db mini körömlakk van benne,4 neon színű,egy fehér alap,és egy fedőlakk.A fehérnek és a fedőlakknak külön örültem,mert pont nem volt fehérem,valamint már ki akartam próbálni a fedőlakkjukat is.


Elsőnek a rózsaszínt próbáltam ki,most pedig ezt fogom nektek bemutatni.


Nagyon szép rózsaszín színe van,azt hiszem ez is tetszik a legjobban.Én nem kentem fel fehéret alapnak,nekem nem olyan fontos,hogy rikítson.Különben sem akarom erre elpazarolni a fehéret :D Mivel mini lakk egy kicsit más az ecsete meg a kupakja.Az utóbbi kisebb de így is jó a fogása,az ecsete pedig hosszú és keskeny.Egy álom vele dolgozni,komolyan hihetetlen szépen lehet fele dolgozni.

(Itt annyira nem élethű a szín,de a többin igen)

Egyszerűen imádom a színét.Nekem nem túl neon,pont megfelelő.Számomra ez a tökéletes pink lakk! :) Tartósságára sincs panasz mivel 3 napig hibátlanul bírta a körmeimen.


3 megjegyzés:

  1. A csuda vinné el, hogy a közelünkben még mindig nincs Müller. Baromi jó ez a csomag. Nagyon jó vásárt csináltál vele :)

    VálaszTörlés
  2. Én is láttam ezt a cuki szettet, nálunk vagy 3 volt belőle, de mindben undorítóan el volt válva a fehér lakk, ezért otthagytam. :/ Pedig fájt érte a szívem.

    VálaszTörlés