2013. október 5., szombat

Szeptemberi kedvencek

Hát,ez a hónap is eltelt,úgyhogy jöhetnek megint a havi kedvencek!:)

1.Victoria's Secret PINK fresh&clean tespermet:Egyszerűen imádom az illatát!A két testpermet közül a másikat még nem haaználtam,de arra is sor fog kerülni.Szinte mindennap ezt használtam,nagyon sokáig megmarad az illata.IMÁDOM.

2.Essence stay with me száfény 01 me&my icecream:350 Ft-ért vettem a Müllerben,nagyon szép rózsaszín színe van.Sokszor használtam,mivel nem feltűnő,de nem is átlátszó.

3.Mickey egér fülbevaló:Még ebay-ről rendeltem,nagyon cuki,imádom a kis fekete mickey fejet.

4.Essence pure skin pattanástalanító arclemosó:Ezt igazából augusztusban használtam sokat,most csak egy párszor akadt a kezembe.Nagyon jó kis cucc,rendszeres használat mellett,tényleg segít elmulasztani a pattanásokat.

5.Flormar Icy Top IT02:A hónapban szinte egyszer sem volt ugyanazzal kifestve a körmöm,de zet többször is használtam.Nagyon tetszenek benne a fekete-fehér glitterek,az egyik kedvenc csillámos fedőlakkom.

6.Pöttyös Converse:Hivatalosan is az egyik kedvenc cipőm,ugyanis NAGYON-NAGYON cuki.De komolyan.Annyira édes,hogy nem lehet neki ellenállni.Annyira édes ezzel a cuki rózsaszín színnel meg a fehér pöttyökkel.Komolyan nincs több szó rá.


7.Tea:A hónapban rengeteg teát ittam,főleg a Pickwick-nek a gyerekteáit.Három féle van,már mindegyiket kóstoltam és nagyon finomak :)


8.Unikornis plüss:Mi más lehetne még a kedvencem a hónapban,mint az én unikornis plüssöm.Cuki,nagy,és a hasára rá lehet feküdni.

Zenék:






2 megjegyzés:

  1. Ez a cipő nagyon aranyos:) Én is a gyerekteát tolom, nekem a lila a kedvencem; az unikornisra pedig nem találok szavakat :D

    VálaszTörlés
  2. De jópofa ez az unikornis,pont olyan mint ami a Gru-ban van :D

    VálaszTörlés