2013. szeptember 29., vasárnap

Essence Glow in the night top coat

Nagyon izgatott voltam már,hogy mikor jelennek meg az Essence új szortimentes dolgai,főleg egy körömlakk érdekelt,mégpedig a sötétben világító topper,ami állítólag tényleg világít a sötétben.


Az alapszíne a lakknak ilyen szürkés nemistudommilyen.A rajtad lévő körömlakkot nem fedi el teljesen,de egy kis szürkés "fátyolt" borít rá.





Két réteget kell belőle használni,legalább is hátul ezt írja,és ez valóban igaz,mert minél több van rajta annál jobban világít.És akkor itt már le is lőttem a poént,mert tényleg világít :D


Bocsi a béna képért,de nagyon nehéz volt ezt a képet is megcsinálni,a körmömről nem is tudok mutatni,mert konkrétan semmi nem látszott a képeken.De élőben meg hogy világít!Egyébként nem tudom miért de nekem magában annyira nem akar világítani,viszont ha levakuzom akkor feltöltődik és nagyon-nagyon jól néz ki :D Elég jó kis vétel volt,már régóta keresek egy ilyen lakkot,megéri megvenni.

1 megjegyzés:

  1. Áhh, ma én is gondolkoztam egy sort a Müllerben, hogy megvegyem-e (szilveszterre, vagy hasonlókra :D) de végül otthagytam, és eldöntöttem, hogy utánajárok, tényleg világít-e a kicsike. Mire megtaláltam ezt az egy magyar bejegyzést szétgépeltem a fejem, de nem baj, megéri, hogy most már tudom, legközelebb megvehetem. Köszönöm a posztot! :D xx

    VálaszTörlés