2013. augusztus 4., vasárnap

OPI-Lights of emerald city

Ma az új OPI lakkomról fogk írni,amit láthattatok az előző kis haul-os bejegyzésemben.


Eredetileg azért mentem az OPI Hungary-be,hogy beszerezzem az OPI Couture de minnie kollekciójából a Minnie Style-t,de mivel nem volt,így esett a választásom rá.Már régebben is szemeztem vele a neten,de nem rendeltem meg,ezért most eljött az idő :D Egy igazán különleges lakkról van szó,átlátszó alapban matt fehér lapocskák,valamit kicsi,multicolor lapokkal van tele.




A kisebb lapok,vagy kéken,vagy színesen látszanak,attól függ,hogy éri őket a fény.Az ecsetre elég sok glitter kerül,főleg a kisebbekből,több nagyon nehezebb kihalászni.Kicsit kell igazítani az ecsettel a lapokon,mert maguktól hajlamosak vissza mászni az ecsetre.Egy rétegben is jó sok glitter kerül a körmünkre,ha még többet szeretnénk akkor jöhet a második réteg.Vigyázni kell vele,mivel hajlamos buborékosodni.



Az OPI Bubble Bath-jét(teszt ITT),majd erre raktam egy réteget a Lights of emerald city-ből.


Annyira jól néz ki,imádom ezt a lakkot,már most az egyik kedvencem lett! :) Valamint kipróbáltam a Miss Sporty Button Rose-án is(teszt ITT).



Itt két réteget használtam,bár mintha ugyanannyi glitter lenne rajta,mint az egy rétegnél.
Ha ti is beszereznétek ezt a lakkot az OPI Hungary-be 2500 Ft-ért tudjátok megvenni,valamint a netről is tudtok rendelni,és itt a városban a Müllerben most rakták ki az Oz-os kollekciót(ha most kerül ki ez,mikor lesz a nyári?!),bár ott kicsit drágább.Ja,és egy pár OPI lakkot akcióztak 1500 Ft-ra,érdemes megnézni őket,mert vannak nagyon jó színek.

3 megjegyzés:

  1. Annyira szép *.* már régóta szemezek OPI lakkal, de ami a Müllerben van onnan egyik sem tetszik...bár lehet az ára miatt kapom el a fejem :-D mindig várom hogy akciós legyen ahogy te is említetted :)

    VálaszTörlés
  2. Hát,igen a Müllerben elég drágán adják.De most az 1500 Ft-osak között lehet találni jókat.Meg most kint van ez a kollekció is,csak hát 3000 Ft,és már kupon sincsen :/

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép*.* az utolsón mutat a legjobban :):)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés